P R O G R A M M A

Toontje water 150-334

Sneeuw RabassaOnze off-road-tochten organiseren wij in het voorjaar en najaar. Mensen met hun eigen Enduro die op eigen gelegenheid rijden kunnen vanaf eind Mei tot midden Oktober Off-Road rijden.
Het ski-seizoen in Andorra duurt tot eind April en daarna duurt het nog even voordat de off-roadpaden sneeuwvrij zijn. Niettemin kan de sneeuw in het begin van het seizoen nog wel eens voor verrassingen zorgen. De toerarrangementen over de verharde weg kunnen wel eerder geboekt worden.
Voor de week-arrangementen wordt u op zondag in ons hotel verwacht; de maandag wordt gebruikt om uitteblazen van de reis en om alles voor te bereiden op het off-roadwerk. Hebt u uw eigen off-road-kleding breng die dan mee. Zit altijd lekkerder.Wat u niet hebt kunt u bij ons aanvullen. Een eigen helm is verplicht.
Hotel Johan MotorenMotor Afstellen

 

 

Wij rijden met Husqvarnas 350 en 450 cc. Het gewiht is teruggebracht tot 100 kg!!!. De motoren staan klaar in de garage van Apart-Hotel La Tulipà waar ook ruimte is om 's avonds de kleding uit te hangen en te drogen. s'Maandags is er een briefing, de papierwinkel wordt in orde gemaakt, de ontbrekende kleding kan worden uitgezocht en de motor wordt aangepast aan uw gewicht en lengte.
De maandag is ook een goede gelegenheid om Andorra te verkennen. Er is een groot assortiment aan motorkleding, sportkleding, parfum en sierraden. Vooral alcohol en sigaretten zijn erg goedkoop. Voor mensen die nog motorkleding willen aanschaffen is deze maandag een mooie gelegenheid. Ook om cadeautjes te kopen voor het thuisfront, want mocht u het nog niet weten: Voor "lokolie " valt iedere vrouw………U moet in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs voor tenminste 400 cc. Ook moet u een reisverzekering afgesloten hebben die ook repatriatie dekt naar het hotel of naar huis.

 
Toontje Pompstation
Vanaf Dinsdagmorgen wordt er elke dag om om 9.30 vertrokken. De routes worden aangepast aan de ervaring van de deelnemers. s'Avonds moe en voldaan tussen 6 en 7 terug in Apart-Hotel La Tulipà. Lekker bijtanken aan de bar, stoere verhalen vertellen aan een ieder die het maar wil horen en de volgende morgen op tijd op om er weer fris tegenaan te gaan. Plezier in het rijden en gezelligheid met elkaar staan voorop. Er vallen geen trofees te verdienen: het is en blijft een sportieve uitdagende Off-Road vakantie: 

                                                

 

 

De Andorra Off-Road Experience

Éen van onze Off-Roadtochten gaat naar het Rafting paradijs van LLavorsí met een spectaculaire afvaart van 12 km op de rivier Noquera Pallaras. De laatste Off-Roaddag besluiten we met een barbecue.
Motorrijders, vrienden en familieleden die in het hotel verblijven zijn van harte welkom om ook aan deze aktiviteiten deeltenemen.
De route over de weg naar LLavorsí is voor de tourrijder het neusje van de zalm:
Prachtig asfalt, schitterend bochtenwerk en uitzichten om nooit te vergeten.

Raften 252Andorra Ton 252Bbarbecue 1-252
VOOR INFO TECHNISCH GEGEVENS VAN ONZE MOTOREN zie: 

HUSQVARNA