ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE
OFF-ROAD EXPEDITIE NAAR HET DAK VAN DE PYRENEEËN  


ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE: De OFF-Roadsensatie met eigen enduro-motor

Andorrra en zijn omgeving is fantastich om Off-Road te rijden. Mensen met de beschikking over een eigen Enduro die op eigen gelegenheid gaan rijden kunnen vanaf eind Mei tot midden Oktober Off-Road rijden. In overleg met ApartHotel La Tulipa kunt u zelf uw aankomst en vertrek bepalen. Wij hebben alle routes op een Tripy staan en die kan tegen een kleine vergoeding gebruikt worden. Het ski-seizoen in Andorra duurt tot eind April en daarna duurt het nog even voordat de off-roadpaden sneeuwvrij zijn. Eind Mei is prima.

Andorra SkieenKom met een groepje vrienden met uw eigen enduro-motor naar Andorra-ApartHotel La Tulipá. Bezorg uzelf een week vol uitdaging en avontuur. Ga van bergpas naar bergpas ´klimmen en dalen " door een bosrijke omgeving, langs steile rotsen, door riviertjes en plassen of crossen door een "maanlandschap". Voor een deel rijdt u door beschermd natuurgebied. Een week waarin u volop Off-Road kunt genieten, een week om:


                                                            "Boven uzelf uit te stijgen" tot zo'n slordige 3000 m.

                                                                            HET DAK VAN DE PYRENEEN

Henriette Water 336Pic Negre Off-Road 336Off-oad 10 251


ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE:

U bent een echte Off-Roadrijder en komt met uw eigen enduro-motor naar ons toe. U houdt van avontuur en hebt een behoorlijke off-roadervaring. U gaat het liefst met een of meerdere vrienden zelf op onderzoek uit, maar wil toch graag een Back-up van onze kant. Voor deze rijders hebben wij prachtige routes beschikbaar. Elke morgen wordt de route van die dag doorgenomen en uitgelegd. Ingeval van twijfel onderweg zijn wij altijd stand-by en helpen u weer "Op pad". Komt u met stukken te staan, dan kunt u met ons contact opnemen en proberen wij een oplossing te vinden.

Kaartlezen 333Off Road Arno 189Stenen PAD 400Toontje 187

ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE.

Komt u met een groepje vrienden waarvan de één meer of minder ervaring heeft dan de ander dan bestaat de mogelijkheid uw tochten aantepassen aan de ervaring. Wij kunnen u daarbij adviseren.

 

Anneke water 339Rabassa Johan/Bas h252Off-Road Bos 336Off-road Anita 336

ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE: ON-Roadweek- Een week vol motorspektakel.

Uiteraard zijn er nog de echte tourrijders, de asfaltvreters die al dat gehobbel en gebobbel maar niets vinden. Laat u er niet van weerhouden om ons gezellige hotel Apart-Hotel La Tulipà te bezoeken om van hieruit te genieten van de prachtige routes door de Pyreneeën met mooie geasfalteerde wegen met uitdagende haarspeldbochten; prachtige oude dorpjes met veel historie en een schitterende natuur. Uw helm is het venster dat constant uitkijkt op prachtige vergezichten. U komt met uw eigen wegmotorfiets naar Apart-Hotel La Tulipà genieten van touren op de weg: Alleen, samen met uw partner of met een groepje vrienden. Voor het touren op de weg heeft Bas prachtige routes klaarliggen. Een week met volop genieten van alles wat het motorrijden te bieden heeft.

wegmotor sportgroep off road 252Andorra wegmotor 4 Ton

Een unieke ervaring is Off-Road of over de weg naar de Pic-Negre. De tourrijders kunnen omhoog rijden tot zo'n slordige 2500 meter. De Off-Roadrijders kunnen naar de top tot zo'n 3000 meter

Rabassa Husqvarnas

Als u dat wilt kunt u tussen de middag luchen in kleine bergrestaurantjes, die zich stuk voor stuk op een heel bijzondere plek bevinden. Hier kunt u genieten van de speciale omgeving en de heerlijke plaatselijke specialiteiten. Een opwarming voor de middagrit. Wij kunnen de resevering voor u maken.
Wegmotor Ton-Andorra 251

TourmotorOff-Road Rest Maria 200Restaurant Maria 200
 

 


 

 

.