ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE
OFF-ROAD EXPEDITIE NAAR HET DAK VAN DE PYRENEEËN  

O F F - R O A D  W E E K

Een week vol uitdaging en avontuur. Elke dag wordt er een totaal andere route gereden door een zeer afwisselend berglandschap.U gaat van bergpas naar bergpas en krijgt dus te maken met veel klimmen en afdalen. De ene route gaat door een bosrijke omgeving, de andere langs steile rotsen, weer een andere door riviertjes en plassen en de volgende lijkt wel door een maanlandschap te gaan. Een deel van onze tochten gaat door een beschermd natuurgebied. Er wordt geregeld gestopt om van de prachtige uitzichten te genieten en fotos te maken. Een week waarin u veel Off-Road ervaring opdoet, een week waarin er veel van uw conditie wordt gevraagd; een week die een geweldige voldoening geeft, een week om de uitdaging aantegaan om letterlijk en figuurlijk:
                                                                                                     "Boven uzelf uit te stijgen" tot zo'n slordige 3000 m.

                                                                                                                 HET DAK VAN DE PYRENEEN.

Henriette Water 336Pic Negre Off-Road 336Off-oad 10 251

Restaurant Maria 200Off-Road Rest Maria 200Tussen de middag wordt er geluncht in kleine bergrestaurantjes, die zich stuk voor stuk op een heel bijzondere plek bevinden. Hier kunt u lekker bijkomen, genieten van de speciale omgeving en de heerlijke plaatselijke specialiteiten. Een opwarming voor de middag rit.
Eén dag gaat u in elk geval genieten van een Off-Road-tocht naar het rafting-paradijs van LLavorssí en één dag gaat u zeker op avontuur naar de hoogste top van Andorra:
"De Pic Negre" ook een rit om nooit te vergeten. 
ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE: Off-Roadweek met eigen enduro-motor

U bent een echte Off-Roadrijder en komt met uw eigen enduro-motor naar ons toe. U houdt van avontuur en hebt een behoorlijke off-roadervaring. U gaat het liefst met een of meerdere vrienden zelf op onderzoek uit, maar wil toch graag een Back-up van onze kant. Voor deze rijders hebben wij prachtige routes beschikbaar. Elke morgen wordt de route van die dag doorgenomen en uitgelegd. Ingeval van twijfel onderweg zijn wij altijd stand-by en helpen u weer "Op weg". Wij kunnen voor u benzine voor onderweg regelen en de lunchplaatsen afspreken. Komt u met stukken te staan, dan kunt u met ons contact opnemen en proberen wij een oplossing te vinden.

Kaartlezen 333Off Road Arno 189Stenen PAD 400Toontje 187

ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE: Off-Roadcursus

Onze tochten kunnen wij aanpassen aan de meer ervaren Off-Roadrijder maar ook aan de beginnende Off-Roadrijder. Voor de motorrijder met 0 of weinig ervaring is een gratis Off-Roadcursus bij de tochten ingesloten. De fijne kneepjes van het Off-Roadrijden en vooral behendigheid worden u tijdens het rijden bijgebracht. Van dag tot dag zult u met steeds meer zelfvertrouwen op pad gaan. Voor ons is het een uitdaging om u in de loop van de week zoveel rijtechniek op Off-Roadgebied bij te brengen, dat velen jaloers op u zullen zijn. .

 

Anneke water 339Rabassa Johan/Bas h252Off-Road Bos 336Off-road Anita 336

ANDORRA MOTORCYCLE EXPERIENCE: All-Roundweek

U komt met een groepje van 5 of 6 vrienden met uw eigen wegmotorfiets naar Apart-Hotel La Tulipà. U wilt de sensatie van het off-road rijden meemaken, maar het touren op de weg niet missen. Voor zo'n groepje rijders is onze All-Roundweek fantastisch. U slaat twee vliegen in één klap.Genieten van de prachtige routes door de Pyreneeën op uw eigen motor en naar keuze twee of drie dagen off-road op onze Husaberg's door een prachtig natuurgebied onder begeleiding van Johan of Bas. De andere twee dagen gaat u zelf op pad met uw eigen wegmotor om vanuit Apart-Hotel La Tulipà Andorra mooie tochten te maken. Bas heeft prachtige routes klaarliggen. Een week vol motorspektakel, genieten van alles wat het motorrijden te bieden heeft.

wegmotor sportgroep off road 252Andorra wegmotor 4 Ton

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR.  U OOK?

Rabassa Husqvarnas


Toerrijders:Wegmotor Ton-Andorra 251

TourmotorUiteraard zijn er nog de echte tourrijders, de asfaltvreters die al dat gehobbel en gebobbel maar niets vinden. Laat u er niet van weerhouden om ons gezellige hotel te bezoeken om van hieruit te genieten van de prachtige routes door de Pyreneeën met mooie geasfalteerde wegen met uitdagende haarspeldbochten; prachtige oude dorpjes met veel historie en een schitterende natuur. Uw helm is het venster dat constant uitkijkt op prachtige vergezichten. 

 

.