ANDORRA: Adrenaline en Ontspanning

Naast de geweldige mogelijkheden om Off-Road en On-Road te rijden zijn er in Andorra nog meer adrenaline verstrekkende mogelijkheden:

Allereerst Downhillen met een mountainbike.

Mountain Bike 5
Op 10 minuten afstand van Apart-Hotel La Tulipà - Arans kunt u met de mountainbike met de lift omhoog naar het Donwhill-paradijs van La Massana.

Er zijn blauwe routes tot en met zwarte routes. Leef u maar uit!!

Mountain Bike 3Mountain Bike 2Mountain Bike Mountain Bike 5

Voor mountainbikers is Andorra en omgeving een eldorado. Er zijn ernorm veel goed op kaart gezette routes. Dit is ook een prima te combineren met
vrienden Off-Roadrijders. De Off-Roadrijders en Mountainbikers maken ieder hun eigen routes in een bepaald gebied en spreken met elkaar af in
hetzelfde restaurantje voor de lunch.

Voor klimfanaten heeft Andorra prachtige gezekerde routes uitgezet. In totaal 16 stuks perfekt geprepareerd.
Een uitdaging voor iedere enthousiaste klimmer. Bij de klimmers welbekend: de via ferrata.
In Ordino bestaat de mogelijkheid om het steile wandklimmen te oefenen.

Klimmen 1Klimmen 3Klimmen 5Klimmen 5

 


Quad rijden 1          
           Bent u in het bezit van een Buggy of een Quad dan kunt u net als de Off-Roadrijders genieten van de uitgestrekte OfF-Road mogelijkheden.
           Als u wilt kunt u van ons een route meekrijgen of een Tripy huren. Ook bestaat de mogelijkheid om een buggy of quad te huren. U bent dan uiteraard wel gebonden aan de routes die door de verhuurder worden begeleid maar ook spectaculair om te doen.

 Paardrijden 1
Paardrijden 4
Paardrijden is een geweldige ervaring in Andorra. Speciaal dames en kinderen die meekomen naar Apart-Hotel La Tulipà - Arans - Andorra hebben dit met veel plezier ondernomen.
In de vakantietijd bestaat de mogelijkheid als u met ca.5 personen bent om een 3 daagse tocht te boeken. Een fantastische ervaring voor de paardrij-enthousiasten.

Skieen groep

Free-Style Snowboard IIIDat Andorra een Ski- en Snowboardparadijs is is reeds bij velen bekend. Vanuit Apart-Hotel La Tulipà Ordino bent u in 10 minuten rijden in het ski-gebied Arcalis of bij de gondel naar Pal-Arinsal.
Nu de tunnel klaar is bent u ook met 10 min. rijden in Encamp. Hier kunt u de gondel nemen naar Grand Valira: Éen van de grootste skie-gebieden in Europa.

 Coma PedrosaVissen Andorra
En bent u op uw rust gesteld en wilt u genieten van onze prachtige natuur:
Trek dan erop uit met de wandelschoenen aan.Vanuit ons Apart-Hotel La Tulipà kunt u prachtige wandelingen maken. Er zijn boekjes beschikbaar met alle wandelroutes. Vanaf het startpunt tot het einde zijn de routes duidelijk aangegeven.
U kunt er weken mee zoet brengen.

Als het visseizoen geopend is dan kunt u als visser uw hart ophalen ofwel vis ophalen. Genieten van de rust, de schitterende omgeving en het uitvoeren van uw hobby:  Vissen in een ongerepte natuur.

 

Of genieten van de prachtige wandelroute "Ruta del Ferro" die recht tegenover het hotel ligt.

Ruta del Ferro 1Ruta del hierro